Adres

Westerweg 36a,
1447 AB Purmerend

Opening uren

Ma 8:00-22:00     DO 12:00-22:00
Di 12:00-22:00     VR   8:00-22:00
Woe 8:00-21:00    ZA 8:00-17:00
ZO 8:00-17:00

Bel vandaag!

0299 786 536

Paarden te koop

N

Privé Lessen

N

Groepslessen

N

Paarden in verkoop

N

Nieuws

Kom eens langs voor een vrijblijvende proefles

Overzicht van onze les paarden

Sophie

Merrie

Ik ben Sophie, ik lijk op een haflinger maar dat ben ik niet! Ik ben officieel een appaloosa, maar daar lijk ik helemaal niet op. Met rijden ga ik graag wat snel, maar ben ook heel erg lief hoor! Ik doe mijn best voor alle ruiters. 

Leeftijd: 15 Jaar
Hoogte: 1,42 cm
Kleur: Vos

Balou

Merrie

Hoi! Ik ben Balou, een lief klein schimmeltje. In alle lessen doe ik super goed mijn best. De kleinste kinderen kunnen prima op mij leren rijden door mijn betrouwbare karakter!

 

 

Leeftijd: 13 Jaar
Hoogte: 1,25 cm
Kleur: Schimmel

Armani

Ruin

Ik ben Armani, nog maar 4 jaar oud maar heel erg lief! Ik ben DE man van de manege, de knapste van hun allemaal! Ik ben goed in dressuur en springen.

 

Leeftijd: 4 Jaar
Hoogte: 1,28 cm
Kleur: Valk

Boy

Ruin

Hai allemaal, mijn naam is Boy. Een stoere palomino ruin en heel erg lief. Ik ben goed in dressuur en ook voor een sprongetje draai ik mijn hoef niet om. Als ik helemaal alleen ben word ik een beetje nerveus, maar als je naar me toe komt is het gauw weer over!

 

Leeftijd: 12 Jaar
Hoogte: 1,45cm
Kleur: Palomino

Foxy

Merrie

Mijn naam is Foxy, een van de rustigste, betrouwbaarste pony’s van Legend Manor. Ik ben niet een van de snelste maar als je mij een lekkere traktatie geeft wil ik wel wat harder aan het werk gaan. In de bossen rijden vind ik het allerleukste om te doen!

 

Leeftijd: 10 Jaar
Hoogte: 1,54 cm
Kleur: Vos

Desperado

Ruin

Hi allemaal, ik ben Desperado. Een sterke, brede palomino. Ik ben de mooiste man op deze stal, al zeg ik het zelf! Echt iedereen kan op mijn sterke, brede rug rijden. Ook ben ik erg betrouwbaar en beleefd iedere ruiter een hoop plezier met mij.

 

Leeftijd: 10 Jaar
Hoogte: 1,54 cm
Kleur: Vos

Hunter

Ruin

Ik ben Hunter, een knappe zwarte pony. Mijn specialiteit is springen, maar ook dressuur rijden en in het bos rijden vind ik erg leuk. Als het heel erg koud is in de winter vind ik het wel eens grappig om een sprintje te trekken. Maar zolang je lekker met mij aan het werk bent zal ik dat niet zo gauw proberen.

 

Leeftijd: 11 Jaar
Hoogte: 1,57 cm
Kleur: Zwart

Chester

Ruin

Mijn naam is Chester, ik ben een lief en rustig paard. Met aansingelen kan ik heel boos kijken, dus probeer dat een beetje voorzichtig te doen bij mij. Verder loop ik lekker voorwaarts in alle lessen mee en ook een buitenrit vind ik leuk om te doen!

Leeftijd: 8 Jaar
Hoogte: 1,61 cm
Kleur: Vos

Teddy

Ruin

Hoi! Ik ben Teddy. Nog maar 4 jaar oud maar heel erg lief en relaxed. Ik heb nog niet heel erg veel balans omdat ik wat jong ben, maar ik leer snel! Verder vind ik alles wel leuk om te doen. En van een goede poetsbeurt geniet ik het meeste!

Leeftijd: 4 Jaar
Hoogte: 1,64 cm
Kleur: Bruin

Dilara

Merrie

Mijn naam is Dilara, de baas van de kudde! Iedereen luistert naar mij! Met rijden ben ik een van de rustigste, betrouwbaarste paarden die er zijn. Soms een beetje lui, maar na wat aanmoediging ga ik wel aan het werk.

Leeftijd: 11 Jaar
Hoogte: 1,65 cm
Kleur: Koffievos

Mister Miadi

Ruin

Hoi! Ik ben Mister Miadi / Mister / M&M. Ik heb vele bijnamen! Een van de liefste, betrouwbaarste pony’s op de manege. Je kunt mij echt voor 100% vertrouwen en vele ruiters hebben hun eerste les op mij gereden.

Leeftijd: 8 Jaar
Hoogte: 1,40 cm
Kleur: Schimmel

Kom eens langs voor een vrijblijvende proefles

Waarom Legend Manor

Internationale manege Purmerend

PAARDRIJLESSEN ALLE NIVEAUS

Bij manege Legend Manor is er voor iedere ruiter een perfect passend lesniveau. Jong en oud kunnen hier terecht voor het volgen van paardrijlessen. Meer weten? Bel ons of kom even langs. Wij staan u met liefde te woord.

Dressuurlessen

DRESSUURLESSEN RUITER EN PAARD

Wij hebben alle faciliteiten en ervaring in huis die zowel u en uw paard nodig hebben om de juiste stappen te kunnen maken in de sport. Leer een parcours rijden en het springen met uw paard bij onze manege.

Buitenritten

BUITENRITTEN PURMERBOS

Legend Manor ligt aan het prachtige Purmerbos een perfecte locatie voor onze buitenritten. Reserveer een buitenrit en geniet samen van een mooie rit op een van de vele ruiterpaden.

Privelessen

PRIVÉLESSEN BEGINNERS

paarden in en verkoop

IN- EN VERKOOP VAN PAARDEN

Dankzij onze sterke internationale connecties met landen als China kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van in- en verkoop van paarden. Neem hiervoor contact met ons op om te bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Ruinerbewijs Halen

WEDSTRIJDEN

Bij Legend Manor worden regelmatig wedstrijden georganiseerd. Zowel F proeven als KNHS dressuur en springwedstrijden. Wij gaan hier mee starten zodra onze nieuwe buitenbaan van 60 x 70 is aangelegd.

Waarom klanten van ons houden

klanten gaven ons een gemiddeld Cijfer 9.6

Professional, experienced, and determined

Nam lacus dui, rutrum sed interdum a, hendrerit quis massa. Aenean vitae quam eu massa hendrerit mattis. Quisque imperdiet ligula viverra, pulvinar magna sit amet, fringilla sapien.

-David

Wij zien u graag bij ons in de stallen van de manege

N

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate dolor vel mauris consequat.

N

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate dolor vel mauris consequat.

N

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate dolor vel mauris consequat.

Kom in contact 

Wilt u lessen gaan volgen bij ons in de mange dan bieden wij u daarin diverse optie’s neem via onderstaand formulier contact met ons op of bel direct. 

1

Kom in contact met ons

Kom in contact

1

Kom in contact

Kom in contact