Over ons

Onze 4-sterren manege, gecertificeerd door FNRS, werd oorspronkelijk gebouwd in 2005 in Purmerend. Het is ongeveer 21 km ten noorden van Amsterdam, een half uur rijden naar Schiphol. Daarom is het erg handig om vanaf daar naar de luchthaven of het centrum van Amsterdam te reizen.

Onze manege heeft 80 stallen, een binnenarena en twee buitenarena’s met internationale normen. En we zijn volledig uitgerust met alle nodige voorzieningen. Het grenst aan een weelderig groen bos waar u kunt genieten van een leuke rit over het 12 km lange ruiterpad in het bos.

Al onze rijinstructeurs zijn professioneel en hebben een licentie en we hebben al een paar honderd leden met ons mee. We verwelkomen paardenliefhebbers van over de hele wereld om met ons te trainen, te communiceren en ervaringen uit te wisselen over paardensport en mogelijk deel te nemen aan een van onze vele wedstrijden.

Onze paarden

Mister Miadi

Mister Miadi

Hoi! Ik ben Mister Miadi / Mister / M&M. Ik heb vele bijnamen! Een van de liefste, betrouwbaarste pony’s op de manege. Je kunt mij echt voor 100% vertrouwen en vele ruiters hebben hun eerste les op mij gereden.

Lees meer…
Dilara

Dilara

Mijn naam is Dilara, de baas van de kudde! Iedereen luistert naar mij! Met rijden ben ik een van de rustigste, betrouwbaarste paarden die er zijn. Soms een beetje lui, maar na wat aanmoediging ga ik wel aan het werk.

Lees meer…
Red

Red

Red is een lief paard in de omgang, met rijden is zij lekker voorwaarts. Zij wilt graag voor je werken. Red houdt er ook van om een sprongetje te maken. Ze heeft bij haar vorige eigenaresse M gesprongen (1.20m) Dressuur kan ze ook erg goed!

Lees meer…
Kayla

Kayla

Kayla is een echte merrie met een eigen wil. Tijdens het rijden wilt ze wel graag voor je werken en is ze erg lief.

Lees meer…
Teddy

Teddy

Hoi! Ik ben Teddy. Nog maar 4 jaar oud maar heel erg lief en relaxed. Ik heb nog niet heel erg veel balans omdat ik wat jong ben, maar ik leer snel! Verder vind ik alles wel leuk om te doen. En van een goede poetsbeurt geniet ik het meeste!

Lees meer…

Welzijn

Onze medewerkers

nl_NL