Over ons

Uw contactgegevens

Kom in contact met onze manege

U

About us

Hoe we zijn begonnen

Legend Manor International Equestrian, gevestigd in het hart van Purmerend, is dé bestemming voor paardenliefhebbers in en rondom de regio. Als een professionele manege bieden we alles wat ervaren ruiters nodig hebben om de paardensport te beoefenen.

Onze accommodatie, gelegen in het adembenemende Purmerbos, omarmt een prachtig stukje natuur nabij Amsterdam, Den Ilp, Volendam en Purmerland. Met ruim 262 hectare aan weelderige omgeving biedt het Purmerbos niet alleen een thuis voor Legend Manor, maar ook een heerlijk terrein voor buitenritten met je paard of pony. Met vier ruiterpaden die in totaal 12 kilometer beslaan, is het een waar genot om door dit bos te rijden.

LM Stable is niet alleen gecertificeerd door de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra met vier sterren, maar heeft ook het keurmerk van de Stichting Veilige Paardensport verkregen. Bovendien koesteren we een sterke samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Paardensport Federatie (KNHS).

LM Stable is  gecertificeerd door FNRS, werd oorspronkelijk gebouwd in 2005 in Purmerend. 

U

Services

Onze faciliteiten

Onze faciliteiten zijn ontworpen om te voldoen aan diverse behoeften:

  • Stallen van verschillende groottes
  • Binnenbaan van 20 x 60 meter met spiegels
  • Buitenbaan van 20 x 60 meter
  • Springtuin van 60 x 80 meter
  • Overdekte stapmolen
  • Buiten longeerkraal
  • Paddocks
  • Weidegang

Bij Legend Manor Stable zijn diverse boxen beschikbaar in verschillende formaten. Het welzijn van onze paarden staat te allen tijde voorop. We voorzien ze van kwalitatief hoogwaardig ruw- en krachtvoer en zorgen voor ruime, goed verlichte boxen. Bij LM Stable ontbreekt het jou en je paard aan niets.

Onze manege biedt niet alleen faciliteiten, maar ook professionele begeleiding. Ons team van ervaren instructeurs staat klaar om jouw vaardigheden en technieken te verbeteren. We bieden professionele privélessen aan, zodat je individuele aandacht krijgt en je doelen kunt bereiken.

Legend Manor organiseert tevens regelmatig wedstrijden en evenementen voor ruiters van alle niveaus, zodat je je vaardigheden kunt testen en verbeteren.

Ben je op zoek naar een professionele manege waar je kunt genieten van de paardensport? Neem dan contact op met Legend Manor Equestrian School en ontdek de mogelijkheden.

Legend Manor in Purmerend is dé plek voor ervaren ruiters die op zoek zijn naar privélessen. Met een breed scala aan disciplines, zoals dressuur en springlessen, bieden we de perfecte omgeving om je vaardigheden te verbeteren. Ons ervaren team staat klaar om jou individueel te begeleiden en je te helpen je doelen te bereiken, of je nu je dressuurvaardigheden wilt verfijnen, uitdagende hindernissen wilt trotseren of je springtechnieken wilt verbeteren. Met goed uitgeruste faciliteiten en een persoonlijke benadering is Legend Manor de ideale plek, zelfs voor minder ervaren ruiters die behoefte hebben aan privélessen.