Onze Paarden

Onze paarden vormen het kloppende hart van Legend Manor International Equestrian. Elk van hen draagt een unieke persoonlijkheid en talent bij aan de rijke ervaring die onze manege biedt. Laten we ze eens voorstellen, want achter elke naam schuilt een verhaal van toewijding, training en een bijzondere band met onze ruiters.

 

Deze paarden zijn niet slechts atleten; ze zijn onze partners, onze vrienden en onze leraren. Ze dagen ons uit, inspireren ons en leren ons ongelooflijke lessen over samenwerking, geduld en toewijding. Hun welzijn staat centraal bij alles wat we doen, en we koesteren de band die we met elk van hen hebben opgebouwd.

Bij Legend Manor International Equestrian zijn we gezegend met een team van paarden die ons dag in dag uit verrassen, motiveren en laten groeien als ruiters en als individuen. Hun unieke persoonlijkheden vormen de essentie van onze manege, en het is een voorrecht om met hen te mogen werken, van hun kracht te leren en samen onvergetelijke momenten te creëren in de wereld van de paardensport.

Leastrade

Deze beauty zoekt een nieuw thuis!

Leastrade: Deze 6 jaar oude merie is een majestueuze verschijning op onze manege. Met zijn elegante uitstraling en gracieuze springtechniek weet zij de harten van velen te veroveren.

Irish coffee (Johnson)

Gelding

Irish Coffee: liefkozend bekend als Johnson, is een levendige en energieke persoonlijkheid. Hij barst van enthousiasme en zit vol met ondeugende streken.

Macan JM

Pest controller

Macan JM: Deze 8 jaar oude ruin is een krachtpatser in zijn element. Zijn robuuste bouw en sterke spieren maken hem een ware atleet in de paardensport. Niet geschikt voor beginnende ruiters.

Idifix

Founder

Idifix: met zijn expressieve ogen en charismatische voorkomen, is een paard dat het vertrouwen van zijn ruiter verdient en het dubbel en dwars teruggeeft.

 

Mister miadi

Ruin

Mister Miadi: is een paard met een zachte ziel. Zijn kalme aard en geduldige benadering maken hem een uitstekende metgezel voor ruiters van alle niveaus.