Privé lessen kinderen

Bij Legend Manor zijn onze privélessen voor kinderen ontworpen om een solide basis te leggen voor een levenslange passie voor paarden. We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin kinderen niet alleen leren rijden, maar ook essentiële vaardigheden ontwikkelen in dressuur, springoefeningen en paardenverzorging.

Onze deskundige instructeurs begeleiden kinderen stap voor stap door dressuurlessen, waar ze leren over correcte houding, balans en de subtiele communicatie met het paard. We streven ernaar om een stevige basis te leggen voor het begrip van de fijne kneepjes van het paardrijden.

Voor degenen die de uitdaging van het springen willen aangaan, bieden we specifieke springoefeningen. Kinderen leren hoe ze veilig en met vertrouwen over hindernissen kunnen springen, waarbij we zowel de basistechnieken als geavanceerde springvaardigheden behandelen.

Naast het rijden besteden we ook aandacht aan paardenverzorging. We geloven dat begrip en zorg voor het paard net zo belangrijk zijn als de tijd in het zadel. Onze lessen omvatten aspecten van paardenverzorging, zoals borstelen, voeren en leren begrijpen hoe je een sterke band met het paard kunt opbouwen.

Bij Legend Manor moedigen we kinderen aan om hun passie voor paarden te verkennen, zichzelf te ontwikkelen en een dieper begrip te krijgen van deze prachtige dieren. Onze privélessen zijn gericht op het bevorderen van vertrouwen, vaardigheden en verantwoordelijkheid in een veilige en ondersteunende omgeving, en bieden kinderen een unieke kans om te groeien en te schitteren in de wereld van de paardensport.

Onze prijzen

45 minuten

Privé Les

40,-/ per les

Balans en coördinatie

Houding en zit

Dressuur oefeningen

Sprong oefeningen

Essential

For freelancers

$990/ per year

50 keyphrases optimized

10 pages optimized

2 blog post outreach

Monitoring & analysis

Professional

For small businesses

$1.990/ per year

150 keyphrases optimized

30 pages optimized

8 blog post outreach

Monitoring & analysis

Premium

For agencies

$2.990/ per year

300 keyphrases optimized

60 pages optimized

16 blog post outreach

Monitoring & analysis