Lessen 

Proefles inplannen

laat uw gegevens achter en wij nemen contact met uw op

Onze lessen

Naast de faciliteiten biedt Legend Manor equestrian school ook professionele begeleiding. Het team van ervaren instructeurs staan klaar om jou te helpen bij het verbeteren van jouw vaardigheden en techniek. Bij onze manege kun je terecht voor professionele privé lessen door ervaren instructeurs.

Bovendien organiseert legend Manor regelmatig wedstrijden en evenementen voor ruiters van alle niveaus. Zo kun je jouw vaardigheden op de proef stellen.

Ben je opzoek naar een professionele manege waar je kunt genieten van de paardensport? Neem dan contact op met Legend Manor Equestrian School en ontdek de mogelijkheden.

 

Privé Rijlessen Volwassenen

Privé Rijlessen kinderen

Legend Manor in Purmerend is de plek voor de ervaren ruiters die opzoek zijn naar privélessen. Met een breed scala aan disciplines, zoals dressuur en springlessen, biedt deze manege de perfecte omgeving om je vaardigheden te verbeteren. Het ervaren team van instructeurs staat klaar om jou individueel te begeleiden en je te helpen je doelen te bereiken. Of je nu je dressuurvaardigheden wilt verfijnen, je grenzen wilt verleggen uitdagende hindernissen of je springtechnieken wilt verbeteren, bij Legend Manor ben je aan het juiste adres. Met goede uitgeruste faciliteiten en een persoonlijke benadering is Legend Manor de perfecte plek voor on-ervaren  ruiters die privéles nodig hebben

Legend Manor is een ongeëvenaarde oase voor paardenliefhebbers. De faciliteiten zijn van topkwaliteit en de omgeving is adembenemend. De instructeurs zijn niet alleen deskundig, maar ook empathisch en geduldig. De paarden, zoals Leastrade en Mister Miadi, zijn perfect verzorgd en vormen een waar genot om mee te werken. Kortom, Legend Manor biedt een onvergetelijke ervaring voor ruiters van elk niveau. Een absolute aanrader voor wie de paardensport omarmt.

Esther