Privé lessen Volwassenen

Bij Legend Manor koesteren we de wens om volwassen ruiters te begeleiden en te inspireren in hun paardensportavontuur. Onze privélessen voor volwassenen bieden een unieke gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen en je band met paarden te versterken.

Voor liefhebbers van dressuurrijden bieden we deskundige begeleiding en specifiek afgestemde trainingssessies. Of je nu je houding wilt verbeteren, de fijne kneepjes van dressuur wilt leren of gewoon je rijvaardigheden wilt verfijnen, onze instructeurs staan klaar om je te begeleiden naar je doelen.

Voor diegenen die de uitdaging van het springen willen aangaan, bieden we speciale springoefeningen. Onze lessen zijn ontworpen om je te helpen bij het opbouwen van vertrouwen en techniek in het springen, waarbij we zowel basisprincipes als geavanceerde sprongtechnieken behandelen.

Naast rijden besteden we ook aandacht aan paardenverzorging. We geloven dat begrip en zorg voor het paard net zo belangrijk zijn als de tijd in het zadel. Onze privélessen omvatten aspecten van verzorging, zoals het begrijpen van paardengedrag, correcte verzorging en het opbouwen van een sterke band met je paard.

Onze instructeurs zijn toegewijd aan het creëren van een ondersteunende en stimulerende omgeving, waar volwassen ruiters zich kunnen ontwikkelen en hun passie voor de paardensport kunnen omarmen. Of je nu net begint of al ervaring hebt, bij Legend Manor streven we ernaar om jouw reis in de paardensport te verrijken en te versterken.

Onze prijzen

30 minuten

Privé Les

35,-/ per les

Balans en coördinatie

Houding en zit

Dressuur oefeningen

Sprong oefeningen

45 minuten

2 personen

25,-/ P.P.

Balans en coördinatie

Houding en zit

Dressuur oefeningen

Sprong oefeningen

60 minuten

Privé Les

65,-/ per les

Balans en coördinatie

Houding en zit

Dressuur oefeningen

Sprong oefeningen

Essential

For freelancers

$990/ per year

50 keyphrases optimized

10 pages optimized

2 blog post outreach

Monitoring & analysis

Professional

For small businesses

$1.990/ per year

150 keyphrases optimized

30 pages optimized

8 blog post outreach

Monitoring & analysis

Premium

For agencies

$2.990/ per year

300 keyphrases optimized

60 pages optimized

16 blog post outreach

Monitoring & analysis