Adres

Westerweg 36a,
1447 AB Purmerend

Opening uren

Ma 8:00-22:00     DO 12:00-22:00
Di 12:00-22:00     VR   8:00-22:00
Woe 8:00-21:00    ZA 8:00-17:00
ZO 8:00-17:00

Bel vandaag!

0299 786 536

Manege Purmerend
Onze Instructeurs

N

Privé Lessen

N

Groepslessen

N

Paarden in verkoop

N

Nieuwsflits

Waarom kiezen voor Legend Manor

Z

RUITERBEWIJS HALEN PURMEREND

Z

BUITENRITTEN PURMERBOS

Z

PRIVÉLESSEN BEGINNERS

Overzicht van ons personeel

De heer Quentin Ge komt oorspronkelijk uit China. Hij is de eigenaar van Purmerend Legend Manor International Equestrian School, niet alleen een zakenman, maar ook een grote paardenliefhebber. Hij berijdt al meer dan 10 jaar paarden en nam deel aan vele paardensportcompetities. De heer Ge zet zich in voor bedrijfsontwikkeling en onderzoek in de hippische industrie. Hij gelooft dat er geen internationale grenzen zijn tussen paardensport en daarom wijdt hij zich aan het bouwen van een brug tussen paardensport in China en Nederland.

May Xiao komt oorspronkelijk uit China en woont momenteel in Nederland. Ik werk voor Purmerend Legend Manor International Equestrian School als business manager. Ik rijd geen paarden maar zou graag in de nabije toekomst leren. Ik werk graag samen met mijn Nederlandse collega’s en zie elke dag paarden op het werk. Ik vind paarden zo slim en rustgevend.

Claudia Kos

Ruiter en Springinstructrice

Opleiding: Paardensport niv. 3 NHB Deurne

Ik ben Claudia Kos en ben sinds 1 januari werkzaam bij Legend Manor. Ik ga mij focussen op het aankopen van jonge getalenteerde springpaarden om deze op te leiden en klaar te maken voor de verkoop. Daarnaast geef ik de springlessen zowel in groepsverband als privé. 

Anouck Boogaard

Team Manager

Opleiding: Manege Instructeur Basissport

Hoi! Mijn naam is Anouck en werk sinds 1 april 2019 op de Legend Manor School. Hiervoor heb ik ruim 8 jaar bij Manege Purmerbos gewerkt. Ik heb dus al een tijdje van mijn hobby mijn beroep kunnen maken en vind dit nog steeds leuk om te doen. Ik heb de opleiding Manege Instructeur Basissport (niveau 3) gevolgd op het KNHS centrum in Ermelo en deze succesvol afgerond. 

Nicole Oomens

Administratie/Receptioniste

Opleiding: NHB Deurne Paardensport

Ik werk al sinds mijn 17e in de paardenbranche en heb alle voorkomende werkzaamheden al verricht. Bij legend manor vind je mij voornamelijk in de kantine, waar ik alle administratie bij houd. Ook kun je altijd bij mij terecht voor een kopje koffie of iets anders lekkers na het rijden of tijdens de les van u zoon of dochter. 

 

Timo Huizer

Stalmedewerker

Opleiding: HAVO, paarden sport niveau 3

Hoi, mijn naam is Timo en ik werk sinds 1-5-2018 bij legend manor. Hiervoor heb ik 1,5 jaar gewerkt bij manege purmerbos. Ik ben op dit moment bezig met mijn opleiding paardensport en houderij niveau 3 en zit momenteel in mijn laatste jaar.

Jasmijn Gales

Instructrice

Opleiding: Management paardenhouderij

Ik ben Jasmijn, ik ben geboren op 29-05-1997 in Hoorn en daar woon ik nu nog steeds. Ik heb de opleiding management paardenhouderij gedaan op het Clusius College in Alkmaar. Tijdens de studie heb ik mijn koetsiersbewijs en mijn Orun diploma gehaald.

René 

Bedrijfsleider – Allround Instructeur

Opleiding: FN Warendorf

 Ik heb meerdere jaren gewerkt als bedrijfsleider/ allround instructeur bij manege/pensionstallen Ik volgde voorheen bij de FNRS en nu de jaarlijkse KNHS-bijscholingen, verder ben ik ook gecertificeerd FNRS-carrousel commandant en commercieel paardentransport. Ook heb ik een geldig BHV + AED.

Ik geef les van beginner tot en met Z niveau en aan alle leeftijden.

 

Waarom kiezen voor Legend Manor

Z

RUITERBEWIJS HALEN PURMEREND

Z

BUITENRITTEN PURMERBOS

Z

PRIVÉLESSEN BEGINNERS

Waarom Legend Manor

Internationale manege Purmerend

PAARDRIJLESSEN ALLE NIVEAUS

Bij manege Legend Manor is er voor iedere ruiter een perfect passend lesniveau. Jong en oud kunnen hier terecht voor het volgen van paardrijlessen. Meer weten? Bel ons of kom even langs. Wij staan u met liefde te woord.

Dressuurlessen

DRESSUURLESSEN RUITER EN PAARD

Wij hebben alle faciliteiten en ervaring in huis die zowel u en uw paard nodig hebben om de juiste stappen te kunnen maken in de sport. Leer een parcours rijden en het springen met uw paard bij onze manege.

Buitenritten

BUITENRITTEN PURMERBOS

Legend Manor ligt aan het prachtige Purmerbos een perfecte locatie voor onze buitenritten. Reserveer een buitenrit en geniet samen van een mooie rit op een van de vele ruiterpaden.

Privelessen

PRIVÉLESSEN BEGINNERS

paarden in en verkoop

IN- EN VERKOOP VAN PAARDEN

Dankzij onze sterke internationale connecties met landen als China kunnen wij veel voor u betekenen op het gebied van in- en verkoop van paarden. Neem hiervoor contact met ons op om te bekijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Ruinerbewijs Halen

WEDSTRIJDEN

Bij Legend Manor worden regelmatig wedstrijden georganiseerd. Zowel F proeven als KNHS dressuur en springwedstrijden. Wij gaan hier mee starten zodra onze nieuwe buitenbaan van 60 x 70 is aangelegd.

Waarom klanten van ons houden

klanten gaven ons een gemiddeld Cijfer 9.6

Professional, experienced, and determined

Nam lacus dui, rutrum sed interdum a, hendrerit quis massa. Aenean vitae quam eu massa hendrerit mattis. Quisque imperdiet ligula viverra, pulvinar magna sit amet, fringilla sapien.

-David

Wij zien u graag bij ons in de stallen van de manege

N

Ruiterbewijs halen

N

Wedstrijden diverse klasse

N

Internationale paardrijlessen

0299 786 536

Kom in contact 

Wilt u lessen gaan volgen bij ons in de mange dan bieden wij u daarin diverse optie’s neem via onderstaand formulier contact met ons op of bel direct. 

1

Kom in contact met ons

Kom in contact

1

Kom in contact

Kom in contact